GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HELG

/ söndag, 13 november 2011 / Publicerad iBlogg

Okej, helgen är typ över i för sig! Hur fasiken gick det till när man inte ens hunnit vila upp sig, för visst är väl ändå helgen till för att man just ska få vila? Tydligen inte…
Hursom helst igår fredag var det jobb som vanligt, sedan in till House of shapes för klass med Bianca. Det var dags att snöra på sig klackarna den här gången och vi gjorde en grym klack koreografi, kan man säga så?.. jaja! Sjukt kul! Efter en grym klass tog vi vårt pick och pack och drog oss som vanligt till cirkus. SHow med Lena sen var det bara hem och sova.

Idag Lördag var det bara upp och jobba tidigt. En jobbig dag som jag var tvungen att avsluta i kaos för att åka iväg till Lena igen. Men min bästa kollega Karin klarade sig bra ändå, hon är en klippa! Kvällen har spenderats med tjejmys med mamma, mysig middag, vin, efterrätt och godis. Hon ligger utslagen i soffan nu och jag ska gå och lägga mig, väcka henne först sen sova! Det ska bli skönt!

Imorgon är det Söndag. Jävligt oklar dag. Förhoppningsvis åker jag in till stan med mamma, sen vet jag inte om det blir dansklass eller inte, annars blir det hem och fixa sig för kvällens bravader. JAMALDE SKA FIRAS! Först mys på SNAPS sen vidare mot DJ tävlingen på cafét.. Vill inte veta hur jag kommer må på måndag!

FÖrövrigt är jag inte helt på topp. Inte kry alls, men försöker ignorera det. Trots går hostan på högvarv och nysningarna blir bara fler och fler. Det är ju as kul verkligen!

Har suttit den senaste halvtimmen – timmen och tittat på gamla bilder på denna dator. Gud alltså! Vilken höst vi alla gick igenom, många bilder är roliga att titta på och man bara skrattar, känner härliga minnen medans andra vill man bara radera ur minnet. Usch, både en fin och en hemsk period i mitt liv faktiskt! Dock tror jag att vi alla måste säga att under denna period var vi galna och levde livet ordentligt!
Men nu snart ett år senare sitter jag och är lycklig, jag har lärt mig jävligt mycket ska jag säga. Jag vet vilka som finns vid mig och vad jag vill! Åh underbar känsla!

Okej ikväll skrev jag en bok!
HEJDÅ!

Leave a Reply

TOP