GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Hej hej!

/ lördag, 19 november 2011 / Publicerad iBlogg

Lite uppdatering! Lugnare helg får man leta efter för min del så jag passar på att uppdatera.Vet inte riktigt vart jag ska börja, veckan kanske. Jag mådde lite knas i veckan och är allmänt trött så jag behövde en helg att vila upp mig lite kände jag. Veckan har varit bra förövrigt, på jobbet rinner tiden iväg som varje dag och i tisdags var jag på ett läkarbesök som har legat och gnagt på mig ett bra tag men jag fick ett bra besked så tummen upp för det!

Igår var jag och hälsade på bostadsrättsmässan där Ownit har en monter. Riktigt fin och mysig! Om ni har varit på den mässan så hoppas jag ni tog en titt där!

Idag har jag myst med brorsans hund. Svårt att få nog av den lilla sötnöten! Sedan åkte jag till stan och mötte bästa Rinny och Amanda. Blev en mysig fika och lite shopping. Underbar dag 🙂 Nu är jag bara hemma som sagt och ska ha lite filmkväll med päronen, vild kväll! Men det behövs.

Imorgon blir det övningskörning, teori och trääääning. :D:D Hoppas ni haft en bra vecka! Kärlek <3

Leave a Reply

TOP