GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HÄRLIG HELG!

/ söndag, 26 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Heej fina ni! Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera men det är inte så konstigt mitt i midsommar helgen;) Hoppas ni har haft en grym helg. Jag dansade som sagt i veckan men i torsdags hann jag inte med varken blogg eller dans. På dagen var det möte hos arbetsförmedlingen och sedan var jag och älskling tvugna att handla inför midsommar. Sen på kvällen blev det mys, han har varit själv hemma hela helgen så jag bosatte mig där ett tag:)

Midsommar spenderade jag hos Dennis på brevik på dagen men ett skönt gäng, god mat, musik och härlig stämning. Mot kvällen drog vi vidare men då dog min kväll lite halvt. Ansvarslös som jag tydligen var en midsommar som denna gjorde att jag sumpade min mobil, troligen i taxin..lyckat. NEJ! Om men det är någon kotte som har hittat den så vill jag ha tillbaka den nuununu! Jaja några planer sprack också efter det men det resulterade i härligt nattkäk och sen deckade vi några stycken hemma hos Anton. Härlig dag trotts oturen.

På lördagen vaknade vi upp hos Anton och köpte pizza. Sen var jag och Anton tuvgna att gå till tvättstugan och lite sånt under dagen. Och inte nog med att min mobil är borta så blev jag hände en grej med min stackars nacke så jag va tvungen att ligga still flera timmar och kunde inte röra mig 🙁 Jag har fortfarande ont men nu är jag lite mer rörlig!

Aja lördagskvällen blev middag på Stavros med ett gäng, sedan lite dricka på ojojoj med ett större gäng och sedan slutade jag och alla grabbar på en rock bar/klubb. Det var annorlunda men riktigt kul 🙂 Vi kom hem sent inatt och sov som stockar idag. Jag och anton har myst hela dagen och kollat på film:)<3

Imorgon var det tänkt med dans men om jag har ont imorgon också så blir det lite annat som måste fixas!

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder från midsommar heller för dom ligger på min mobil som har ett eget liv nu 🙁 Hoppas ni har haft mer tur än jag har. Men trotts allt jobbigt så har jag verkligen haft en grym helg, det tackar jag för! 😀

Och ni som känner mig, skriv gärna erat nummer här eller på fb, tack! 🙂

Sköt om er, kärlek <3

Leave a Reply

TOP