GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HÄR ÄR JAG!

/ lördag, 10 september 2011 / Publicerad iBlogg

Det har blivit otroligt dålig uppdatering senaste tiden. Förlåt för det! Jag ska bättra mig, men nu lite info om vad jag faktiskt gjort.
Knappt något alls, för att jag har varit jävla SJUK så har inte kunnat göra något. Jag har missat massa dans och jag är knappt bra men nu skiter jag it.
Däremot har jag haft mycket fina dagar tillsammans med alex, vi har shoppat, ätit ute och kollat på bio. Mycket mys har vi haft, underbart! Och om cirkus en vecka händer någonting väldigt roligt!

Nu ska jag åka upp till jobbet. Japp jobba har jag gjort  fast jag har varit sjuk.. Mnemen. Hoppas på att det blir lugnt idag, det är ju trots allt bra väder som utlovas, så nu får vi hoppas på det! Ikväll väntar Erics turnéavslutningsfest på PURE, ska dit med älsklingen och Fanny såklart. Dock jobbar jag imorgon så det lär ju bli kämpigt!

All kärlek!

Leave a Reply

TOP