GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HAPPY GIRL

/ tisdag, 26 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Idag när jag kom hem ifrån en lång dag bestående av arbete var jag så glad! Längesedan jag var så himla glad efter en tuff dag.
Anledningen var att idag öppnade jag först klockan 9:00 på Espresso House, jobbade fram till 16:00 och det var kaos med människor. Därefter sprang jag över till glitter och jobbade min första dag där. Det gick så himla bra och jag tycker själv att jag ska vara nöjd över min dag, detta var så kul och jag vill bara jobba mer och mer där! Ett jobb för mig helt enkelt!

Nu är jag dock helt död i hela kroppen fast mest benen. Har precis duschat och kollar på SATC, fast snart är det verkligen dags att krama kudden.
Imorgon är det jobb på glitter igen och jag är så taggad, oj så kul det ska bli! Längtar.. Ska göra mig fin imorgon, ber till gud att jag inte försover mig!

Nu är det dags att sova!
Godnatt på er!

En liten bild från midsommar iallafalll. Tror dock att det är den enda, tyvärr!

One Response to “HAPPY GIRL”

  1. Nicki säger: Svara

    Kan inte du lägga upp någon bild från när du var blond!! Hade varit så roligt att se 😀 Hoppas du har en fin dag!!! Kraaam

Leave a Reply

TOP