GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GUEST POST BY JAMALDE

/ lördag, 30 april 2011 / Publicerad iBlogg

Yoyooo.. Då satt man på en skön förfest hos Alex ute i skogen även kallat jakan! Skönt att känna sig hemma i skogen igen till skillnad från city där man bor! Nu leker 2 riktigt hårigaa varelser med varandra! Det är Själva Alex och hans björn. Paulo! Denna hund är tamefan nåtgot nytt i mina ögon. Sjukt gullig!

Annars så softar jag med Niklas och dricker för ikväll ska vi till Magenta. Leonardo har något där, så vi får se hur det går! Men nu måste jag medvetet fucka balans sinnet och ta mig en slurp! Alex leker bartender i köket och jag hör att en Redbull Vodka är på G! Vi ses snart i skärmen!

One Response to “GUEST POST BY JAMALDE”

  1. Mechanic säger: Svara

    Hahaha
    Sjukt söt hund. Festa ordentligt ikväll. Kul med live updates på bloggen 🙂

Leave a Reply

TOP