GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GOOGLE, ME AND MARIO??

/ måndag, 13 september 2010 / Publicerad iBlogg

ok, så jag fick för mig att börja googla lite på mitt namn för att se vad som igentligen finns där ute på nätet. letade, tryckte o titta lite. det mesta som finns där vet jag redan om som floor filler, so u thing u can dance o alla dansskolor man undervisar på o.s.v. men så kom jag inte på saker jag aldrig har sätt förut!  och en av dom var detta!!! KOLLA… HAHAHAHA  jag o mario dansar salsa på nått jam o jag har ingen aning att nån filmar…

En sak jag alltid brukar säga till mina elever som filmar mina klasser,  jams o annat man dansar är att ALLTID FRÅGA mig om det är ok att lägga ut ett klipp på mig på nätet. jag tycker att det är viktigt att kunna hålla mina danser privat o bara för för min undervisning om jag så skulle vilja det. för mig är det viktigt att göra ett bra intryck på folk som googlar el söker på mig för dans jobb, workshop el annat. så nästa gång nån var er filmar mig o vill lägga upp nått. fråga mig el facebooka mig innan.. =)

men detta klippet är ju bara sååååååååå skönt hehehehe! puss på er 😛

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x90xys_mario-p-amigo-suzi-asovic-salsa-smo_music[/dailymotion]

Leave a Reply

TOP