GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GODNATT GODNATT

/ torsdag, 26 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Gud vad jag älskar att jag aldrig lär mig att gå lägga mig i tid, jag älskar att jag ska upp om 5h och fan vad jag älskar att jag kommer ha en lektion sen en rast på typ 2h imorgon! gud vad underbart…

Ironi… Fyfan! Skulle mer än gärna ligga hemma hela dagen imorgon, få klart det digitala fotot som går helt åt helvete. Okej jag märker att jag börjar bli trött nu, de negativa tankarna tar verkligen över!
Hursom helst. Det blir en bra dag imorgon (tänkt positivt).. Jo men det blir det, för jag har nämligen ingen italienska. Så istället ska vi i gruppen hem till min italienska lärare på lunch, det ska bli roligt:D Sen är det bara hem och plugga!
En fullspäckad helg blir det också, fler gig inbokade! Mer om det imorgon!

Godnatt alla fina!

Leave a Reply

TOP