GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE

/ torsdag, 28 april 2011 / Publicerad iBlogg

Har en sådan enorm lycka i hela min kropp just nu! Även fast jag är väldigt väldigt sliten och trött efter dansklasserna som tog kål på mig så är jag så LYCKLIG, underbart känns det!
Det var en väldigt lång dag i skolan idag, höll på att somna på varje lektion. Eller förresten jag ska inte säga att dagen var lång, slutade tidigt men lektionerna gick väldigt segt!

Efter skolan var det dags för möte tillsammans med några lärare på THE VOICE skolan, vi planerade inför sommaren och nästa termin som kommer! Herregud vad bra det kommer bli kan jag säga, vet att alla vi skulle bara vilja skrika ut vad som kommer hända, men håll i hatten snart får ni veta!!
Efter massa planering åkte jag, Alex och Jonas och tittade på de nya lokalerna där vi ALLA (både vi och ni) kommer spendera många timmar framöver! De kommer bli så jävla bra nästa termin, allt är perfekt och THE VOICE STREETDANCE SCHOOL kommer bli det grymmaste platsen!

Efter mycket lycka som kom från massa fina människor var det dags att stressa till marikas. Klass med alex som vikarierade för Joe och därefter blev det direkt till danscenter tillsammans med Alex då jag fick vara lite ”assistent” också;) Mycket bra och grymt som vanligt!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sova.. En mycket rolig dag väntar på mig imorgon, wiho!
Kärlek!!

Leave a Reply

TOP