GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GLAD TJEJ!

/ onsdag, 14 september 2011 / Publicerad iBlogg

Heej finisar! Nuu kan jag berätta vad jag gjorde idag! Jag har äntligen fått ett jobb!!! :D:D:D jag är så ooootroligt glad och jag trivs verkligen. Det var alltså första dagen idag och jag har redan lärt mig en hel del. Jag är alltså numera ekonomiassisten, åh det klingar i mina öron när jag hör det! Jag som har sökt så mycket jobb och det slutar med att jag fick ett jobb som jag verkligen vill hålla på med som jag har utbildat mig i! Från att vara arbetslös till att sitta vid ett kontor och göra massa viktiga grejer känns grymt. Och alla jag jobbar med är så sjukt trevliga, älskar stämningen där! Haha ni märker säkert hur glad jag är:D

Jag var så trött på att inte ha ett jobb. Jag sökte minst 20 jobb om dagen, både åkte runt och delade ut cv:n, ringde och mailade men att bara få höra nej nej nej hela tiden tar på en rejält. Att vakna upp varje dag och veta att man inte behövs nånstans är inte kul, usch! Jag har full respekt till dom som är arbetslösa, om man försöker få ett jobb dvs.. för jag vet hur tufft det är. Men fortsätt kämpa, det lönar sig i längden!

Så jag har alltså ett heltids jobb nu, OCH ett extra jobb. Nu ska det jobbas vill jag lova er;) Men jag har en hel del att lära mig, det är inte ett lätt jobb men det gillar jag!:)

Nu skriver jag nog inte mer ikväll för nu ska det fixas lite och sen ska jag sova tidigt! Kärlek till er <3

Leave a Reply

TOP