GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GLAD PÅSK ALLA

/ lördag, 07 april 2012 / Publicerad iBlogg

GLAD PÅSK PÅ ER!!
Åh jag gillar påsk, bara för godiset haha! Nej men det är mysigt!
Hoppas ni har haft bra dagar, det har jag! Ledighet igår och det var super! Skulle egentligen dansat på morgonen men följde med mamma till mormor istället, inte träffat henne på flera månader så det var verkligen på  tiden och hon blev så glad! Därefter blev det lite påsk shopping med mammsen, underbart!

Igår var det födelsedagsfirande för Sean på Cafét. Kul att vara där och många av hans vänner var där för att fira honom, avspärrad del med gratis alkohol så det var kanon. Dock blev det en tidig kväll för mig och Alex då vi båda var väldigt trötta och inte alls lika taggade som vi brukar vara.

Dagen idag har bestått av mys med en död pojkvän som fortfarande ligger och sover. Trött efter turnén? Jag sitter och tittar på baksmällan nu, haha så bra och snart kommer min bror samt hans flicka på påskmiddag. Egentligen skulle morbror varit med men han blev sjuk och farmor och farfar är på landstället, så nu blir vi bara en liten liten familj.

Hoppas ni får en jättebra påsk nu ska jag väcka min pojkvän!
Kärlek!

 

Leave a Reply

TOP