GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

GLAD NÄSTAN MIDSOMMAR!

/ fredag, 22 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Imorgon är det midsommar eller egentligen idag eftersom klockan är över tolvsnåret, men sådant trams orkar jag inte bry mig om!

Hursom helst har jag haft en bra dag idag. Juste jag berättade ju om att jag skulle jobba på glitter, så det vart en tidig uppgång imorse för att komma till öppningen. Väl framme i centrum ringer chefen från glitter och berättar att hon står fast på motorvägen, så det blev bara att ställa in första dagen..tråkigt!
Åkte iallafall hem och lät min prins sova tills han skulle upp, själv låg jag på övervåningen och tog det lugnt.
Därefter när han väl vaknat så tog vi oss in till stan, träffade Jonas och gick på lite ärenden. Och sedan tog vi alla en lunch på vapiano.
   Sen var det bara raka vägen till jobbet för lilla mig. Jobb på Espresso House till stängning och sedan tog jag mig i kragen och solade solarium..

Ja men imorgon är det midsommar, vad skall ni hitta på?:) Berätta!
Själv jobbar jag såklart… Dock bara från 9-14:30 så det är cool lugnt. Förhoppningsvis är det väl inga människor som fikar på midsommar, men man vet aldrig. Trodde samma sak på julafton men så var det mycket folk ändå!
  Min midsommar är förövrigt jävligt oplanerad. Det har blivit så senaste åren faktiskt, förut var det midsommar i dalarna som gällde men nu har det blivit jävligt oklart vad man gör. Jag har iallafall planerat att vara hemma med familjen plus mammas och pappas kompisar, sedan får jag se om jag åker till Alex (som har fest med sina grabbar), till Emma eller om det blir en utgång.. Ja det återstår att se verkligen!

Nu är det dags för mig att sova, så att jag är pigg imorgon!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP