GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FULL AV KÄRLEK

/ torsdag, 14 april 2011 / Publicerad iBlogg

Som ni vet var min skiva igår och vilken underbar upplevelse det var! Skulle göra vad som helst för att spola tillbaka kvällen för att det var så bra, men nu är det bara att blicka framåt endast 30 dagar (skoldagar) kvar till studenten, underbart! Men kvällen igår var fantastisk och jag var så himla lycklig. Middagen med klassen och föräldrar var perfekt, god mat, fina tal och utdelning av ”klassens blabla” och sjukt mycket skratt! Tiden gick otroligt snabbt och sedan var det dxags för eftersläppet och alla mina fina hjärtan kom. Gud så roligt vi hade och hela kvällen var på topp verkligen! Jag tror att alla mina vänner också hade roligt och det  var jävligt mycket folk på vår skiva, så det var underbart! Och sedan fick jag ju en väldigt fin överraskning igår också, min kära bad mig om ett till studentbiljett och jag fick inte veta vem den var till. Och plötsligt säger han: Där är din överraskning! Och vem står inte där utanför om inte bästa coach Jonas Göthberg.! Så roligt och jag blev så himla himla glad!

Tack för en otroligt underbar kväll alla mina kära. Tack till klassen och till alla mina vänner som var där efter och gjorde kvällen till den bästa, otroligt minnesvärd och den var precis precis som den skulle vara!

Dagen idag har bara bestått av sömn. Vaknade hemma hos fina alex och sedan har vi bara tagit det lugnt hela dagen. Var ju ledig från skolan både idag och imorgon, mycket skönt! Ska försöka hinna till marikas imorgon och ta lite klasser, väldigt behövande nu när jag har missat alla mina träningar denna vecka.
All kärlek till er! Bilder från skivan kommer imorgon!

2 Responses to “FULL AV KÄRLEK”

  1. Jonas Göthberg säger: Svara

    Det var en sjukt kul kväll. Din man är så fin som gör en hel överraskning av att jag ska komma =) Tack alla för en bra kväll!!!!!!!!!!!!!

    Kärlek

  2. Carro säger: Svara

    Du är bäst jonas!!!!! massa kärlek!

Leave a Reply

TOP