GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FREDAGEN DEN TRETTONDE

/ fredag, 13 april 2012 / Publicerad iBlogg

Hörrni glömde ju helt bort det imorse! Oturs dag idag och allt. Hur har  det gått för er? Lever ni fortfarande?

Jag kan däremot säga att jag aldrig trott på skiten. Bland annat för att min bror är född Fredag den 13onde och det är ju den finaste människan på jorden! 🙂 Däremot har denna dag verkligen bevisat att det är lite otur alltså, helvete vad dåligt det gått idag.
  Har tappat saker hit och dit på jobbet, energin fanns inte alls och inte nog med det så har jag fått två skador. HAHA! Men hade tur i oturen när jag fick en skada iallafall!
  Dels så brände jag mig på ångröret. Har tidigare nästintill skrattat åt folk som bränt sig på ångröret, alltså vardagligt så bränner man ju fingrarna när man tar i det inget konstigt med det alls och det händer verkligen VARJE dag.. Men nu snackar vi brännskador på händer etc. Ja som sagt jag har alltid trott att jag aldrig kommer råka ut för det, men här sitter jag med ett brännmärke på handen, fy vad fult det kommer bli och svider som fan gör det också! 
  Sen då.. Den största och finaste händelsen idag kan jag säga! Jag stod själv och jobbade i slutet på dag, väldigt mycket att göra så det var rent av fullständig KAOS. Och självklart då så skar jag mig, riktigt jävla djupt så det var blod överallt. Ja och självklart  var plåstrena slut på jobbet så jag lindar runt mitt finger med papper och då kommer en kvinna och ska handla. Hon ser att jag är helt skakis så jag berättar hela scenariot och 5min senare kommer denna fina människa tillbaka och har köpt plåsterspray etc till mig. Alltså hur gulligt var inte detta?:) jag dör!
Det finns så fruktansvärt fina människor där ute och denna kvinna gjorde min kväll sen! Underbart!

Kvällen spenderas ju hemma som ni förstår. Framför Bigbrother just nu. Imorgon är det tidig uppgång till jobbet och därefter får vi se hur kvällen slutar.

Leave a Reply

TOP