GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FREDAG

/ fredag, 09 december 2011 / Publicerad iBlogg

Vet inte vad det är men jag tycker att denna vecka har gått så otroligt långsam så det finns inte, i tisdags trodde jag nästan att det var torsdag. Har längtat för mycket till helgen eller något!

Det var ju länge sen ni hörde från mig dock har det ine hänt så mycket förutom att jag har festat en del, jobbat otroligt mycket osv. Men däremot ska ni få höra om min födelsedag eller dagen efter blir det. Dagen efter min födelsedag spenderade jag hela eftermiddagen i stan med Ellinor, planerna var att vi skulle hem till mig och äta middag efter och sedan skulle vi dra ut med ett gäng människor.
Det blev en lång vistelse i stan med god lunch, kaffe osv. Men sedan började vi röra oss hemåt och väl hemma när jag kommer hem så säger mamma att jag ska komma upp på övervåningen för att det är något på tv, jag dröjer lite (orkar inte springa). Men när jag väl börjar knata upp för trappan och kommer upp, så står alla mina fina vänner där, mamma och pojkvän och skriker GRATTIS och öppnar champagne flaskor. Haha jag är helt chockad och förstår ingenting, först att kasta sig på mig är Jamalde, jag reagerade inte först vem det var men sen så.
Senare under kvällen blev det massor av alkohol och festande hemma hos mig (alltid när jag har firande hos mig vill folk aldrig dra där ifrån) innan vi drog in mot stockholms klubbliv.

Det var en helt sjukt bra födelsedag och vilka underbara människor jag har runt mig. Ytterligare ett stort tack till: (3 veckor efter och jag fortsätter att tacka) min underbara pojkvän, föräldrar, Ellinor, Fanny, Amanda, Sandra, Kim, Lydia, Mattia, Jamalade, Niklas, Amir och Björn!

Nu ska jag snart röra mig mot jobbet. Egentligen hade jag tänkt att åka lite tidigare till centrum men vet inte riktigt om jag orkar det längre!
Kärlek!


Leave a Reply

TOP