GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FREDAG

/ fredag, 22 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Upp tidigt idag och jobba, jag är lite trött just nu så skulle gärna vilja ligga kvar i sängen men att komma till espresso house tackar jag inte nej till! Jobbar mellan 11-14 så det är inte så farligt heller:).
Efter jobbet blir det bara hem och packa packa packa. woho kan inte fatta att dagarna äntligen är här. Imorgon åker jag, Sean, andreas och Sandra till härnösand och gigar, sen blir det raka vägen mot arlanda och magaluf, vi är där i 4 dagar sen hem. Jag hinner bara hem och byta väska för sen dagen efter åker jag, sean, andreas och fanny till uddevalla och därefter helsingborg (då får jag äntligen träffa min pojke också!). Sen blir jag antagligen kvar några dagar i helsingborg!:)
Ja är inte livet underbart ibland alltså, tror att detta kommer bli en satans sjuk resa verkligen! grymt:)

Igår var det min snärtas födelsedag! Först var jag, Amir, Alex och Jonas i stan, gick runt lite, åt och snackade massa. Mysigt! Sen var det bara att åka förbi Fanny på Vapiano och lämna present, fan länge sedan jag såg henne kändes det om så det var jätttekul att träffa henne! Massa andra människor som också var på plats på hennes dag så det var trevligt att träffa alla!:) Dock blev det bara snabbträff för mig och Alex eftersom han var tvungen att hinna hem till mig och hämta sina saker innnan han skulle åka igen…

Nu blev det en bok jag skriver på va? Mmm verkar så iallafall!
Ha en underbar dag nu så hörs vi senare!
Kärlek!

Älskar Sean på denna bild! Han drunknar…

Leave a Reply

TOP