GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FRÅGOR

/ fredag, 11 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Jag tycker att det är jätteroligt när ni ställer frågor och jag  skulle gärna vilja att det blev fler frågor, så tveka inte!

Men nu tänkte jag svara på frågan angående mitt dansande i teamet.
Som många av er vet så dansar jag på Jennie Widergrens linje på House of Shapes och har snart gjort det i 1år.
Förra terminen valde jag att gå kvar i tteamet till viss del, mesta dels hjälpte jag Jonas med att boka dansare till gig etc. Men när det kom till nästa termin så kände jag att jag verkligen inte kunde gå detta parallellt eftersom jag inte var så mycket på The voice, utan la all tid på utbildningen på H.O.S.

Anledningen till att jag bytte från första början var attt jag ville utvecklas. Det gäller verkligen som dansare att man ser sig om ordentligt, även fast jag ibland tvekat på mitt val så vet jag att det samtidigt gjort mig gott. Jag känner själv att jag utvecklats i somliga stilar och lärt mig att använda muskler som jag aldrig tidigare skulle upptäckt. Dock önskar jag att jag skulle haft så mycket mer tid att lägga på dansen, istället för att jobba skulle jag bara vilja dansa för jag vet hur otroligt mycket det skulle ge!

Att lämna teamet var självklart tråkigt. Men jag hälsar på dem så ofta det går och eftersom jag har väldigt bra kontakt med Jonas och en pojkvän som jobbar med gruppen så blir det ändå ofta! Att gå i teamet var som att va en hel familj och detta är väl någonting man saknar lite i utbildningen nu, det är inte samma familjära känsla eftersom man är många fler nu.

Nästa termin vet jag faktiskt inte just nu hur den ser ut. Antingen fortsätter jag linjen eller så hittar jag på något nytt. Det är så svårt att kombinera med jobb, men på något sätt ska det väl gå att lösa framtiden!

All kärlek!

Leave a Reply

TOP