GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FÖRÄNDRING

/ tisdag, 23 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Nu tänkte jag berätta lite nyheter för er alla för att jag vet att det är många som har undrat vad jag kommer att göra nästa termin. Jag har väntat med detta inlägg länge eftersom jag själv inte vetat helt säkert hur framtiden ser ut, egentligen är jag inte säker fortfarande men detta är en sak jag får prova på och om det inte fungerar med mina planer så löser jag det då!

Det är många i dagens TEAM som har slutat och det är 4st nya som har kommit till vår grupp, vilket är grymt roligt välkomna till er!
Jag har valt att gå vidare lite med min utbildning och prova lite nytt. Jag har gått i teamet i ett och ett halvt år nu (tror jag) och vill se min lite runt. Jag har därför valt att börja Jennie Widegrens danslinje till hösten, så jag kommer att dansa på house of shapes. Dock kommer jag inte att lämna mitt team, samtidigt som jag kommer gå på danslinjen kommer jag att vara kvar i teamet. Mina klasser är dock på house of shapes och inte på the voice. Visserligen kommer jag att ta några klasser på the voice, men inte som tidigare. Jag kommer alltså fortfarande finnas där för alla på the voice och det är inte som att jag försvinner bara för att jag dansar någon annanstans. Istället är det två saker samtidigt som gäller!

Jag kommer alltså dansa en hel del nästa termin! Men det kommer bli underbart:)
Kärlek!

2 Responses to “FÖRÄNDRING”

  1. Jonas Göthberg säger: Svara

    Det kommer gå hur bra som helst!!

  2. Caroline Bjurgard säger: Svara

    Tufft men det fixar sig alltid! 🙂

Leave a Reply

TOP