GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FIXFIXFIX

/ tisdag, 07 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Blev inte en lång dag i skolan idag, slutade redan klockan 10:00. Men vi övertalade vår lärare att vi skulle ha vår lektion och sitta och fika istället, så  slutade vid 11:00. Gäller ju att ta vara på tiden nu känner jag. Annars så fixade vi ena lakanet  till flaket idag, det vart roligt! Imorgon blir det en dag med massa fika ute på tanto med lärare och elever, därefter tillbaka till skolan pynta klassrummet och sen fixa resten av lakanen!
Idag hämtade våra grabbar i klassen ölen som vi ska ha på flaket också, haha  herregud säger jag bara. Det finns inga ord till hur mycket det är alltså! Men det kommer bli galet!

Känns sjukt att imorgon är det sista dagen. Min sista dag i skolan, herregud  vad jag längtat till denna tid. Nu vet jag inte hur jag känner riktigt, bara att det känns så jävla konstigt!
Snart ska jag hoppa in i duschen, måste vänta tills mitt hår är färdig färgat. Senare kommer min älskling, herregud vad jag behöver honom just nu känner jag! Måste ha någon som jag kan prata med om några saker, någon som vet exakt hur det är!
Kärlek!

Det är såhär det skall se ut!

Leave a Reply

TOP