GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Fitness

1. Hitta din fitnesskurs.
2. Klicka på ”KÖP KURS” i menyn
3. Fyll i din information och skicka till oss.
4. Bekräftelse skickas till dig inom 48 timmar
5. Betalning via Bankgiro
6. Snabbt enkelt bekvämt

Här nedan ser du schemat för Vårterminen 2014.

Alla kurser som är markerade med (***) är anpassade så du kan träna samtidigt som ditt ban. Schemat är anpassat så barnen dansar samtidigt som du tränar Fitness. Läs mer om detta i menyn under ”TRÄNA MED DITT BARN”.

DATUM & TID:DANSSTIL:LÄRARE:
29 JUNI (måndag)
17:45 - 19:00HouseSabina Dalfjäll
19:00 - 20:15HiphopKenny Lantz
20:15 - 21:30HiphopAlessio Anello
30 JUNI (tisdag)
17:45 - 19:00Lyrical HiphopSabina Dalfjäll
19:00 - 20:15HiphopAlexandro Duchén
20:15 - 21:30HiphopAmir Ashoor

Vi vet att det kan vara svårt att få tiden att räcka till när man har små barn att ta hand om. Det är ännu svårare att hinna med att träna själv när barnen har sina egna aktiviteter som tar tid.

VI HAR LÖSNINGEN!!

Vi har skräddarsytt ett schema som gör att du kan träna Fitness samtidigt som ditt barn dansar med Sveriges bästa danslärare. Alla kurser på schemat som är markerade med 3 st stjärnor (***) är anpassade för er föräldrar som vill träna samtidigt som era barn dansar. Barnens dans börjar 5 minuter innan er klass och slutar dessutom 5 minuter efter din klass vilket gör att du i lugn och ro kan ta emot ditt barn när han/hon slutar och kommer ut från danssalen.

Alla dansskolans barnklasser från 3 år upp till 13 år är anpassade så det finns en Fitnesskurs parallellt med barnens dans.

SFA är unika med sättet vi arrangerar våra kurser. Hos oss köper du en plats på en kurs som blir din. Ingen kan ta den från dig. Du behöver alltså aldrig stå på någon kölista eller vara orolig att inte få plats på din favoritkurs. Du köper helt enkelt en fast plats som står till ditt förfogande hela träningsperioden.

Vi delar in året i tre (3) st olika perioder:

  • Vår (jan-maj)
  • Sommar (juni-aug)
  • Höst (sep-dec)

Schemat för varje period är olika och vi anpassar oss efter både väder och trender. Under sommaren erbjuder vi tex massor av klasser som är utomhus medans vi under vintern spenderar den mesta tiden inomhus för att hålla oss varma.

Priserna per kurs varierar från 500 kr till 950 kr för en hel period. Om du vill träna mycket så rekommenderar vi att du köper ett ”TERMINSKORT – FITNESS”. Då väljer du tre (3) st kurser som du får en säker plats på. Du får självklart träna obegränsat på alla övriga kurser i mån av plats.

VIP – DANS & FITNESS: Träna både Fitness och Dans. Kortet garanterar dig tre (3) st fasta platser på valfria danskurser samt tre (3) st fasta platser på valfria fitnesskurser. Utöver dessa valda kurser får du ta del av alla fitness och danskurser i mån av plats.

Ansvariga för träningen på SFA är två av Sveriges främsta inom sina respektive områden. Sabina Dalfjäll och Antonis Vassiliou.

SABINA & ANTONIS

Under dessa dagar är skolan stängd.
Påsklov: 14 april – 20 april

Power Box är en fysträning inspirerad av boxning och kick-boxning. Teknikerna är anpassade för nybörjare. Ett roligt träningspass där du garanterat kommer svettas och utveckla både kondition, styrka och koordination.

POWER 35 är ett intensivt träningspass som håller på i 35 minuter. Här kommer du att bygga upp din styrka och uthållighet.

Get Fit / Get Strong är ett träningspass som bygger på cirkelträning. Dynamisk träning med inriktning på styrka, explosivitet och uthållighet. Ett intensivt träningspass med högt tempo.

Här hittar du anmälningsformuläret!!

Var noga med att fylla i dina uppgifter korrekt.

 

VIKTIGT: Vi skickar bekräftelse samt information om betalning till den e-mailadress du uppger i anmälan. Har du inte fått svar inom 48 timmar så vänligen kontakta oss.

För & Efternamn

E-mail

Personnummer

Gatuadress, c/o

Postnummer & ort

Telefon mobil

Tidigare utbildning (inom dans):

Danserfarenhet:

 

SFA

TOP