GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

 SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY


SDA presenterar tillsammans med Daniela & Dariush: SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY (SFA)

Daniela & Dariush är utbildade tränare och är här för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Detta passar dig som vill komma igång, för dig som redan är igång och för dig som vill komplettera din dans!

DANIELA:
”Utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Varit aktiv inom träning och hälsa hela mitt liv och det är områden som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag älskar att utmana, pusha och vägleda folk i sin träning. På ett roligt, effektivt och säkert sätt kommer vi att ta träningen till nästa nivå. Jag är redo, är du?”

DARIUSH:
”Utbildad personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsledare med 10 års erfarenhet inom träning. Det bästa jag vet är att motivera och leda grupper. På mina pass kan du som deltagare förvänta dig allsidig träning med hög energi. Mitt mål är att inspirera dig till att ta din träning till en ny nivå. Oavsett träningsbakgrund kan du delta på passen. Vi ses!”

Självklart erbjuder Daniela & Dariush även personlig träning. Maila fitness@danceacademy.net för att maximera just din träning!

KAMPANJ! (Gäller t.o.m. 31 MARS)

Schema:
Tisdag (Dariush)
HIIT-me kl 14.00-15.00

Torsdag (Daniela/Dariush)
Rise n Shine kl 07.30-08.30

Söndag (Daniela)
ABS & ASS kl 10.00-11.00

Drop in: 125kr

Fram till och med 31 mars erbjuder SFA drop in-träning för endast 125kr/pass! (Ordinarie pris 250kr/pass).
Du bokar din plats via fitness@danceacademy.net.
Vänligen uppge ditt namn, telefonnummer och vilket datum du vill boka så  får du en bekräftelse inom 48h.

KAMPANJ (gäller t.o.m. 31 MARS)
Drop in 125:-

Övriga priser:
Drop in 250:-
5 Fitness-klippkort 1099:-
10 Fitness-klippkort 2099:-

I alla priser ingår 6% moms.

Oavsett om du tar drop in eller har Fitness-klippkort så måste alla pass FÖRBOKAS. Du förbokar din plats via mail. Du kan förboka ditt pass fram till 12 timmar innan utsatt tid. Vänligen uppge namn, telefonnummer samt vilken dag/dagar du vill boka.
BOKA genom fitness@danceacademy.net

AVBOKNING:
Avbokning måste ske senast 12 timmar innan passet. Att missa att avboka en gång är mänskligt. När man missat att avboka 3 gånger får man en spärr och kan inte boka fler pass på 30 dagar.

INFORMATION OM BETALNING:
Vid bokning via mail kan du välja att betala via bankgiro eller via swish på plats. Ni kan även köpa era pass mellan 16.00-21.00 i receptionen på Scandinavian Dance Academy.

TOP