GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

 SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY


SDA presenterar tillsammans med Daniela & Dariush: SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY (SFA)

Daniela & Dariush är utbildade tränare och är här för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Detta passar dig som vill komma igång, för dig som redan är igång och för dig som vill komplettera din dans!

DANIELA:
”Utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Varit aktiv inom träning och hälsa hela mitt liv och det är områden som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag älskar att utmana, pusha och vägleda folk i sin träning. På ett roligt, effektivt och säkert sätt kommer vi att ta träningen till nästa nivå. Jag är redo, är du?”

DARIUSH:
”Utbildad personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsledare med 10 års erfarenhet inom träning. Det bästa jag vet är att motivera och leda grupper. På mina pass kan du som deltagare förvänta dig allsidig träning med hög energi. Mitt mål är att inspirera dig till att ta din träning till en ny nivå. Oavsett träningsbakgrund kan du delta på passen. Vi ses!”

Självklart erbjuder Daniela & Dariush även personlig träning. Maila fitness@danceacademy.net för att maximera just din träning!

BOOTCAMP med Daniela Kierdorf

Är du redo att ta träningen till nästa nivå?
Då är det här någonting för dig!!

Nu erbjuder vi ett begränsat antal platser till höstens hetaste bootcamp. I 5 veckor kommer du få möjligheten att träna tillsammans med Daniela, två gånger i veckan. Högintensiva pass med mycket fokus på styrka, kondition och teknik.

Ta chansen och följ med på en träningsresa där du stärker din kropp, investerar i din hälsa och utmanas på olika plan. Låt oss göra resan mot just dina mål roligare tillsammans!

Start: 1 nov

Måndag 07.00-08.00
&
Onsdag 07.00-08.00

Pris: 1500:- inkl frukost

Vart: Västmannagatan 43

Anmälan sker via fitness@danceacademy.net

Nu kör vi!!

BOOTCAMP!!

Nu kör Dariush pass på TISDAGAR och TORSDAGAR för er som är redo att ta träningen till nästa nivå! 🌟

Nu släpper vi ytterligare platser till ett av höstens hetaste bootcamp. I 5 veckor kommer du få möjligheten att träna tillsammans med Dariush, två gånger i veckan.  Högintensiva pass med mycket fokus på styrka, kondition och teknik.

Ta chansen och följ med på en träningsresa där du stärker din kropp, investerar i din hälsa och utmanas på olika plan. Låt oss göra resan mot just dina mål roligare tillsammans!

Start: 9 nov

Tisdag 07.00-08.00
&
Torsdag 07.00-08.00

Pris: 1500:- inkl frukost

Vart: Västmannagatan 43, Odenplan

Anmälan sker via fitness@danceacademy.net

Hoppas vi ses! 💪🏼🌟

Januari 2023-Maj 2023

Schema:

Torsdag (Josephina Purpura)
Backbends & Splits kl 19.00-20.00

Lördag (Sara Galan)
Pilates kl 13.30-14.30

Drop in: 140kr

Du bokar din plats via fitness@danceacademy.net.
Vänligen uppge ditt namn, telefonnummer och vilket datum du vill boka så  får du en bekräftelse inom 48h.

Weekend Workout ingår i ditt TERMINSKORT.

Drop in 140:-

Övriga priser:

5 Fitness-klippkort 699:-
10 Fitness-klippkort 1399:-
BOOTCAMP 1500:-

I alla priser ingår 6% moms.

Oavsett om du tar drop in eller har Fitness-klippkort så måste alla pass FÖRBOKAS. Du förbokar din plats via mail. Du kan förboka ditt pass fram till 12 timmar innan utsatt tid. Vänligen uppge namn, telefonnummer samt vilken dag/dagar du vill boka.
BOKA genom fitness@danceacademy.net

AVBOKNING:
Avbokning måste ske senast 12 timmar innan passet. Att missa att avboka en gång är mänskligt. När man missat att avboka 3 gånger får man en spärr och kan inte boka fler pass på 30 dagar.

INFORMATION OM BETALNING:
Vid bokning via mail kan du välja att betala via bankgiro eller via swish på plats. Ni kan även köpa era pass mellan 16.00-21.00 i receptionen på Scandinavian Dance Academy.

TOP