GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Fin torsdag

/ torsdag, 17 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Åh härlig torsdag jag har haft, sitter med ett leende på läpparna! Den här veckan blev ju väldigt annorlunda än vad som var tänkt i och med att jag blev sjuk. Jag kunde inte gå till jobbet igår heller så både ett lunchmöte och en tjejkväll som var inplanerade med inställda. Riktigt tråkigt, men vi har skjutit upp det istället. Alltså blev det heller ingen utgång igår. Men istället kom bästa Rinny till mig som den fina vän hon är och hade myskväll med mig. Vi lagade middag, god efterrätt och bara njöt, värt! Imorse åkte Rinny iväg för att jobba och jag var kvar hemma och planerade lite kuligheter med min bror. Kan skriva om det sen när det är gjort men jag är sjukt spänd och glad! wiiie:D

Och nu är jag precis hemkommen från årets bästa bio DICTATOR! Såå braa!! ni måste se den 😀 jag tror jag skrattade nästan hela tiden, ååh vill se den igen! Behövde mig ett skratt efter att ha legat sjuk i tre dagar.

Är fortfarande inte helt bra men imorgon blir det jobb. Härligt att komma tillbaka och få lite gjort:)

Just nu är jag forever alone. Ska spendera natten solo, läskigt… Snart ligger jag nog i fosterställning och gråter.. Haha nä så illa är det inte,, har ju mina grannar och bröder att ringa till. Får tänka så;)

Leave a Reply

TOP