GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FEST FEST FEST

/ lördag, 13 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Nu har jaag precis kommit ur duschen och ska börja fixa mig för kvällen! Dagen idag har bestått av sömn, jag har nog aldrig varit så trött i hela kroppen. Antagligen fortfarande lite sjuk och denna vecka har varit väldigt slitande på kroppen, men nu ska jag koppla bort detta och köra hårt ikväll!

Snart ska jag alltså in till dansskolan och fixa inför förfesten och sen blir det party hela kvällen. Förutom ett gig där emellan och sen ytterligare ett gig på cafét, men det kommer bli en grym kväll det känner jag! Och jag är så glad att älsklingen hinner komma till festen ett litet tag iallafall, det behövs verkligen för oss alla!

Nu måste jag skynda skynda!
Kärlek till er! Ha en underbar kväll så ses vi förhoppningsvis på öppethus imorgon!

Leave a Reply

TOP