GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

FARDFYLLD HELG

/ söndag, 19 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Heej! Den här helgen blev ganska långt ifrån mina planer. Igår jobbade jag som sagt, det var såklart planerat. Jag jobbade till ca 20 och efter det var det tänkt att jag skulle ut med Rinny men så blev det inte. Istället blev det full rulle hem, dusch och fix, hem till Anton och möta upp han, Amanda och Dennis. Vi begav oss till Snaps för ett glas och sedan drog jag och Anton vidare och dom andra hem. Det slutade med att jag satt med Anton och hans kompisar och drack bärs hemma hos Rasmus, gött det med haha 😀 från drinkbjudning, till grabbkväll!

Sedan var det tänkt med lite mys och chill med älsklingen idag men efter lite grejer som hände så var jag tvungen att åka till Gävle och giga med Sean lite hastigt. Jag fick åka tåg själv första gången idag, stor tjej haha! Nä men det gick jättebra, sen blev jag hämtad av Andreas, Sean och Isa. Vi uppträdde i en park med massa folk och det gick hur bra som helst, för Isa också GRYMT! 😀 Strax efter giget var det bara för mig att åka hem till Stockholm igen. Lite hastigt och lustigt allting men så kan det gå. Jag hade iaf kul!

Nu är jag dock dödstrött och ska äntligen sooova. Imorgon blir det besök på arbetsförmedlingen och sedan in och dansa på SUUUMMER CAMP!! YEEEEY! Jag hoppas jag ser många kottar där!

Nu ska jag sova till regnet, älskar det! Hoppas ni haft en fin helg!

Kääärlek <3

Leave a Reply

TOP