GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ETT NYTT ÅR.

/ torsdag, 29 december 2011 / Publicerad iBlogg

Gud vad tiden går fort! Länge sedan var det jag blogga också, men det börjar ju nästintill bli som en tradition.. Hursom helst, fina dagar (veckor?) har jag haft!

En underbar julafton var det, tillsammans med familj och senare kom även Alex. Underbara presenter har jag fått från både mammsen och pappsen och från min underbara!

Jobbat har jag också gjort dessa dagar, jävligt mycket kan jag säga! Och mer skalll det bli.

Men nu väntar ju ett nytt år på Lördag. Herregud! Det känns verkligen konstigt, lite stressande i och med att jag inte fått min nyårs klänning jag beställt!! Får köra till med någon kris plan helt enkelt!
Nyårsafton kommer att spenderas på SNAPS med middag och massa festande men underbart fina människor! 
  Men ett nyttt år väntar då, jag är taggad! Det ska bli det bästa året någonsin, massa kärlek ska det bestå av och massa dans. Herregud vad jag saknar dansen, efter att ha dansat varje dag i en termin från att inte köra någonting nu är sjukt jobbigt!

Ha ett underbar nyår nu älskade vänner!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP