GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ENERGI!

/ tisdag, 28 februari 2012 / Publicerad iBlogg

Har hunnit med väldigt mycket idag, värsta energi kicken verkligen! Har städat garderoben som jag nämnde tidigare, sen efter jag lagat lite lunch tog jag mig an mina hyllor, dammade och flyttade saker. Känns väldigt duktigt!

Nu när jag la mig i sängen gick dock allt ut. Blir lite tröttis, men kommer nog sova bra ikväll iallafall. Jag har fortfarande inte bestämt mig om det blir Fashing för mig ikväll, vore jävligt synd att missa en bra dansshow men samtidigt så ska jag upp och jobba imorgon och jag vet hur jävla jobbigt det kommer vara. Aja hursom helst, det får bli som det blir helt enkelt!

Har hunnit med att fundera en del idag också, massa tankar men framför allt har det gått till min prins. Insett hur mycket denna människa har hjälp mig och att jag är så otroligt tacksam för det, han har fått mig att kämpa för att bli något och få mig att inse att man inte bara kan chilla med allt och hoppas på att allt görs åt en. Nej så fungerar det inte! Jag har också varit och fortfarande är en person med dåligt självförtroende, kanske inte syns på utsidan men på insidan ser det annorlunda ut, herregud vad denna man har hjälpt mig med detta!..
Ja nu ska jag sluta babbla!

All kärlek till er!

Leave a Reply

TOP