GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN VANLIG SÖNDAG

/ söndag, 26 september 2010 / Publicerad iBlogg

Igår var en fantastisk rolig dag med fotografering, sminkning o cool miljö. ja ska lägga upp bilder från fotningen så fort jag fått bilderna =)

Annars så har ja kännt mig som en riktig söndag. Ni vet vad jag menar, när man e seg, trött o mysig. kännde mig som en söndag redan igår när jag drog ut med vännerna, var ganska trött efter fotningen…men hade d trevligt andå. ja var ganska chill…satt ner o njöt av att 7 av mina kill kompisar dansade runt på dansgolvet med både niceo as fula moves så man dog av garv!! hehhe sköna dom e.. aja,  snart kommer  mera nytt, kram så länge!!5 Responses to “EN VANLIG SÖNDAG”

 1. Jamal säger: Svara

  Ja nu kmr Jag alltid tänka på tre saker när Jag hör ordet söndag, morgonrock, Suzy och det var nåt mer men min Jag har ärligt lyckas glömma bort vad det var Jag tänkte skriva. Vet inte om du såg hur död Jag var idag men Jag tror valdés vet ^^

 2. Suzy Asovic säger: Svara

  hahahah… aa du såg lite sliten ut. =) men d är så man ofta är en söndag. 😛 har varit så soft idag asså.. inte gjort nått. undervisade på voice sen träffa du mig när ja käka creps hehe sen drog ja hem o ba chillat i min säng. ja säger ba en sak…. SOOOOFFFTT!! 😛 ses på marikas. kram

 3. Jonas Göthberg säger: Svara

  SUZI…!!!!!!! Du ska skriva ”vi ses på THE VOICE”

  =)

  Kram

 4. Jamal säger: Svara

  Haha bra där Jonas! ^^, ses på the voice suzy! Lr för att jävlas med Jonas.. ses kanske på Base 23 xP

 5. Suzy Asovic säger: Svara

  HAHAHAHAHA… hörru… SES PÅ THE VOICE STREETDANCE SCHOOL!!! den hetaste skolan som ba e så jävla SOOOOFT!! YEEAAH!! :p

  ……….bättre? 😛

Leave a Reply

TOP