GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN SNABB UPPDATERING…

/ fredag, 15 april 2011 / Publicerad iBlogg

Från en väldigt väldigt trött tjej. Snart är det dags för mig att sova, det har varit en väldigt lång kväll. Det blev in och ta en dansklass för mario idag, i hopp om att få lite ny energi och en mer glad sådan, men icke ibland förstår jag ärligt inte hur människor beter sig på klass. Visst att man absolut kan vara fnittrig och så (tro mig jag är väl den person som skrattar högt på klasser och säkerligen har jag gjort folk irriterade) men när man märker att människor i omgivningen blir irriterade och less på beteendet är det dags att sluta, inte göra det ännu värre och tusen gånger högre! Nej i dansvärlden gäller det att respektera andra, och inte minst i vanliga världen också!
Men nog om det… Bortsett från dansklass har hela min kväll bestått av plugg, plugg och ännu mer plugg. Suttit och skrivit på en ledarskaps uppsats som ska in imorgon, den sista uppsatsen i denna kurs förhoppningsvis så nu gäller det att göra den exemplarisk!

Imorgon blir det till att åka till skolan, ha en lektion i digitalt foto och sedan ska jag träffa Jonas och klippa musik inför lördagens gig på the wave. Sedan blir det hem och tok plugga, har full bokat hela helgen så imorgon blir det mycket plugg som ska  bli klart! Får se om det blir övernattning hos Sandra som många andra Fredagar då vi jobbar tillsammans tidigt på Lördag!

Sovgott alla fina, så hörs vi imorgon!
Kärlek


Vår hjälte som gör allt detta möjligt för oss!

Leave a Reply

TOP