GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN SÅDAN DÄR SPONTANARE

/ fredag, 09 mars 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Idag har minn dag varit väldigt spontan, i like.
Vaknade av  att min mamma ringde och bad mig sätta på mig kläderna och åka in till stan och möta henne. Sagt och gjort, jag hängde påna. Sen blev det shopping och följa med henne till hennes manikyrist, väl där blev det massor av skvaller, jag satt och måla naglarna medans hon satt och fick sina fixade. Ja sådär jättehärligt bara.
En riktigt mor och dotter dag i minimal form, inte en heldag men en halvdag.

Nu väntas utgång. Jag missade såklart bussen så nu sitter jag helt på klädd i väntan på nästa… Ska gå snart snart, vill inte gå för tidigt heller så jag fryser arslet av mig.
Ska iallafall möta upp Fanny och två av hennes vänner, sedan väntar party på  sturecompagniet. Ska bli gött. Senare inatt blir det antagligen uppmötning (kan man säga så?) av pojkvännen´.

All kärlek!

Leave a Reply

TOP