GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN PROMENAD GENOM STAN

/ fredag, 08 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Hej alla!
Hoppas att ni njuter av det underbara vädret som är i Stockholm! Det gör iallafall jag! Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med min pojke, vi har varit riktigt aktiva och gått runt i hela stockholms stad. Från gamla stan till t-centralen, runt genom hela stan, tillbaka till gamla stan, sen medis, skanstull och tillslut gullmars. Inget tunnelbane åkande här inte, utan bara vandrat och vandrat.
Belöningen vart pizza till middag och vi GICK även fram och tillbaka till pizzerian, woho! duktiga  jävlar!

Nu ska vi krypa ner i sängen och sova. Snart! Först ska jag duscha, så fort alex blir klar!:) Imorgon åker jag iväg med Seani, andreas och Isa på mini-tour över hela helgen. Det ska bli riktigt roligt, känns som det var år sedan jag var borta och dansade tillsammans med Sean! En rolig turné tror jag att det kommer bli. Det är vansbro, Nora, Norrköping och Eskilstuna som står på schemat om jag har hajat det rätt:)

Ha en underbar helg om vi inte hörs!
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP