GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN NY VECKA

/ måndag, 19 mars 2012 / Publicerad iBlogg

Hur fan kan jag ha ont i halsen igen? Jag trodde att jag var frisk och kry, men så vaknar man upp med en täppt näsa och en ond hals. Jag orkar inte längre.
Hoppas att ni mår bra iallafall, jag ska ignorera min smärta i halsen och bara må bra nu!

Igår var det jobb som gällde och idag också. Jag längtar så mycket till imorgon då jag är ledig, oj så skönt! Nu har jag stängt två dagar i rad på jobbet och idag är det den tredje, det är inte helt okej faktiskt! Idag är det  jobb mellan 12:30 till 20:00. Ett sjukt långt pass som man egentligen skulle vilja slippa, så snälla låt dagen gå fort som fan!

Har läst på allas facebook att det typ är snö ute. Haha det är roligt att läsa hur alla blir så jävla upprörda, haha alltid lika roligt! Däremot tycker jag bara att det ser ut som att det blåser sönder ute, känns inte alls så mysigt!

Jaja ett väldigt oväsentligt inlägg!
Ha det gött!

x

Leave a Reply

TOP