GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN NY VECKA

/ måndag, 16 april 2012 / Publicerad iBlogg

Denna vecka har varit känslomässigt åt helvete, har varit riktigt jävla tufft. Har kämpat på nätterna för att kunna sova, kämpat på jobbet för att hålla humöret och mig själv vaken. Menmen nu är det iallafall bättre, tackar gudarna för det!

Hur har eran helg varit och hur mår ni?:)
Jag ska snart bege mig mot jobbet. Igår kom min älskling hem så ikväll får jag äntligen träffa honom, glädjen varar inte länge dock för imorgon åker han igen.
Detta blir förövrigt en vecka i min ensamhet, mamma och pappa åker i den vanliga ordningen till Spanien på Onsdag och jag kommer gå runt här som ett psykfall av rädsla. Min pojkvän är ju inte helller hemma så det blir ju inte alls kul. Sen är jag ledig massa dagar också, passar ju inte planeringen direkt. Har ju ingenting för mig nu istället!

Aja blir dans i veckan iallafall, det behövs och har längtat som fan. Juste igår var det audition också, var inte där hade tänkt men jobbet förstörde ju. Det gick bra för massa fina människr och det gör mig så glad! Härligt jobbat!
All kärlek!

2 Responses to “EN NY VECKA”

  1. Nicole säger: Svara

    Ååååå äntligen en massa bilder på finaste dej och en himla massa uppdateringar!! Va glad jag blir :D:D:D:D:D Ha en fantastisk kväll!! Kraaaam

  2. Caroline Bjurgard säger: Svara

    Vad gulligt av dig! ska uppdatera så mycket jag kan:)

Leave a Reply

TOP