GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN LÅNG KVÄLL

/ onsdag, 18 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Det har varit en lång dag idag. Att jag prickade av två av plugget som finns kvar inför studenten är otroligt skönt, äntligen är allt med filosofin över! skönt det!
Min dag har inte bestått av så mycket förutom skola, sola och plugga. Menmen snart är det student och allt kommer bli så bra så!

Trots att jag precis som Sandra har fått reda på att jobbet i sommar har gått åt helvete och jag jobbar sammanlagt kanske 3 lördagar så känner jag mig glad inför denna sommar. Panik inför pengar frågan, menmen det löser sig alltid. Det är så mycket som kommer hända i sommar så det är helt underbar, massa underbara gig är inbokade och mycket nytt kommer hända på dansskolan. Det kommer bli underbart, massa nya utmaningar!!
Dock ska jag försöka hitta mig något jobb såhär sista sekunden., det är värt ett försök iallafall! Men dansen kommer ta upp hela min sommar och jag älskar det! 🙂 Får resa och jobba  efter sommaren helt enkelt.

Imorgon ska jag upp tidigt. Förbannat. Det är tävling imorgon bland alla treor, en av deltävlingarna till vem som springer ut först på studenten. Så det är blodigt allvar! Ute på kärsön ska vi vara, i ekeröööö herregud!!

Nu är det dags att sova! Godnatt på er fina människor!

2 Responses to “EN LÅNG KVÄLL”

 1. Sanna säger: Svara

  Hej Caroline!!
  Jag skrev till dig för några dagar sedan på bloggen men fick inget svar :s

  Jag har följt din blogg här ett tag och den är mycket bra. Har fått en bild av att du/ni åker på helt otroliga shower och det verkar som ni gör det hela tiden. Såg även er turnéplan!!! Hur kommer det sig att ni har så många shower? Vem är det som bokar er?

  Jag har massor av vänner som dansar. Allt från hobby till högre nivå men de uppträder typ aldrig. Vissa har shower ibland men ingen kommer i samma klass som dig.

  Är det mina vänner som är ute och cyklar eller är det du och dina tjejer som tar allas jobb =)

  Många frågor men hoppas kunna få svar.

  Mvh
  Sanna

 2. Carro säger: Svara

  Hej Sanna! Gud vad roligt att du kommenterar och följer min blogg, svar till dig kommer i ett inlägg lite senare!:)

Leave a Reply

TOP