GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN KVÄLL PÅ SNAPS

/ torsdag, 21 april 2011 / Publicerad iBlogg

De senaste dagarna har varit riktigt bra och har spenderat den mesta tiden på the voice camp och tagit massa extra klasser, underbart!
Gårdagen spenderades ute på krogen med en rad underbara människor! Jag, Alex och Fanny drog till SNAPS där vi mötte massa roliga människor och det slutade med att vi blev kvar där hela kvällen och det var jävligt najs faktiskt! Riktigt roligt hade jag!

Efter väldigt få timmar av sömn så tyckte jag synd om Ali som skulle upp och undervisa sista dagen på campet idag, jag skulle egentligen följt med men tyvärr så var huvudvärken otrolig, får skylla  mig själv! Nu sitter jag ute på altanen och mår bra, pratar massa skit med pappa och dricker cola. DET ÄR GÖTT!
KÄRLEK TILL ER ALLA!

Leave a Reply

TOP