GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN FREDAG

/ lördag, 27 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er!
Själv har jag ont i kroppen, träningen i veckan  och jobb på espresso känns av i min kropp. Och knappt någon sömn på det gör inte saken bättre!

Hursom helst. Gårdagen var grymt rolig. Jobbade fram till 16:00 sen vart det raka vägen till stan för att möta upp Sandra och Amir. Sedan var det jag, amir, sandra och emilio som drog till grönan för att titta på alex och eric. Vi hade det sjukt kul och skrattade så mycket, haha underbart! Sedan började showen, det var ju så sjukt bra och hur underbar är inte min pojkvän när han står där och bara lyser. Så fin är han och så jävla duktig! Den där showen älskar jag, så grymt!
Därefter blev det lite häng backstage med massa fina människor, alex skrev autografer till små tjejer som drägglade och vi hans vänner stod och skrattade bara. Det var intressant! Hursom efter blev det mat på East med molly, eric, alex, alvaro, kevin, edo blablabla. massa…
Kvällen avslutades iallafall med att jag, alex och kevin drog till cafét för att träffa Jonas, som fyllde år igår (hoppas ni grattade honom) även Sean och Isse var med. Det blev några cider och shots på cafét sedan var det dags att åka hem då jag skulle upp och jobba idag och Alex och Kevin skulle in i turnébussen och åka vidare igen!

Idag har det varit en lång dag på espresso house. Väldigtt mycket att göra och en lång stängning eftersom den inte blev som man tänkt sig riktigt, haha menmen! Imorgon är det jobb igen, 09-16. skönt att inte stänga imorgon iallafall!:) Sedan blir det antagligen utgång imorgon, det gillas!
Kärlek!

Snodde en liten bild på alex från någon tjej, tack för det:)

Leave a Reply

TOP