GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN DUKTIG KVINNA!

/ måndag, 18 april 2011 / Publicerad iBlogg

Jajamen en väldigt duktig kvinna har jag varit kan jag säga, det förtjänar lite bloggning som det har varit väldigt ont om denna helg… Kan ju sumera helgen lite kort iallafall så ni får en update om vad som skett i mitt liv;)

Igår var det arbete på jobbet hela dagen. Inte så mycket folk men mycket skrikande (av glädje) barn som var på kalas. Efter att mina fötter, ben och rygg hade dött som vanligt efter en dag på jobbet åkte jag hem. Efter ett tag kom några av mina flickor och det blev fixning. Därefter  vart det middag på entourage med Rinny, Karro, Fanny och Sandra, vi blev bjudna på Seans fina middag och det var mycket trevligt, många som man kände faktiskt så det var riktigt mysigt! God mat och allt var härligt.. Sedan fick ju Sean en strippa också, som inte var fullt så kvinnlig, haha galet roligt (bilder kommer kanske sen). Sen blev det snabba puckar, slänga sig in i en taxi och till fryshuset och giga. Det gick bra trots att musiken körde echo-mode, men det var najs! 
Kvällen spenderades sedan på ento med fina människor, dock saknades Alex, Amir och Jonas väldigt mycket måste jag säga!

Det blev en tidig kväll för att vara oss och sedan en tidig uppgång idag. Gig här i Haninge (boende här) tillsammans med Sean och Fanny. Det var på en modevisning och det blev riktigt bra och roligt faktiskt, fan vad kul! Sedan blev det snabbt hem och äta, sen till dansen.. Då börjades min utmattning kännas av ordentligt kan jag säga, var otroligt trött på Jazzen och på Joes klass efter kunde jag inte ens vara med, vet inte vad det var men mådde så dåligt och gör det fortfarande, konstigt.. VILL INTE BLI SJUK!

Nu har iallafall en sten släppt från hjärtat då det stora arbetet i ledarskap har skickats in. Hade en till uppsats till idag men jag hinner verkligen inte med den, får ta imorgon bitti tillsammans med nästa uppsats. När detta är över imorgon, jävlar vad bra jag kommer må!

Skönt att jag skrivit en hel bok… Idag kom min fina pojke hem, underbart! Dock behövde jag ju prioritera skolan (a):( men imorgon åker jag och hälsar på honom på campet. Vilket jag hoppas att ni inte har glömt, KOM IGEN OCH DRA OCH DANSA PÅ CAMPET, DET KOMMER IALLAFALL JAG GÖRA! GRYMMA KLASSER FINNS PÅ SCHEMAT, KÖTTA KÖTTA KÖTTA!!!

Leave a Reply

TOP