GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

EN ANNORLUNDA DAG

/ lördag, 12 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
kanske ska berätta vad jag egentligen har som är så hemligt. Idag var jag och provjobbade på min kommande arbetsplats (förhoppningsvis) det är på OnePiece butiken. Tror inte någon skulle kunna bli så glad som jag över detta, åh vad glad jag är! Detta jobb är någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det har bara gått en  dag!

Hursom helst. Första arbetsdagen gick bra, den var väldigt lugn och allt flöt på bra.
Dock var detta en väldigt dyster dag på andra håll. Ett besked om att en nära vän till familj gått bort kom imorse och det satte känslorna i styr ordentligt. Man måste ta vara på varje stund känner jag verkligen, varenda jävla sekund för helt plötsligt kan det vara borta!
Det är många känslor i vår familj just nu, många frågor men jag kan inte ens tänka tanken över att vara i situationen som hans familj är i just nu. alla mina tankar och all min kärlek går  till familjen!

Blev inget rep för mig ikväll pga. jag kände att jag behövde vara med min familj och bara vara tillsammans!

Ta hand om er nu och ta vara på varenda dag! Lova!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP