GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

En annan måndag

/ måndag, 14 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Seeg jag är på att uppdatera! Försöker verkligen men de är svårt att hinna när jag jobbar 8-17 varje dag och har ofta träning direkt efter. Meen nu kan jag skriva eftersom jag hoppar klasserna idag. Jag har i vanliga fall problem med ryggen men nu är de mer olidligt. Gör riktigt ont, tror det blev värre när jag repade varje dag förra veckan :/ men får skylla mig själv som inte gör övningarna som jag ska göra.. Finns ju dom som har det värre, men vila kan jag iaf göra.

Vart ska jag börja då? Förra veckan bestod som sagt av jobb och rep. Väldigt sena rep som gjorde att jag var halvt döende på jobbet. Men det börjar ge resultat och de gillar vi. Har dock en heeel del kvar att göra.

I helgen så blev det mys med pojken ena dagen och fest hos Amanda andra dagen. Hennes syster Lillan fyllde 18 år och jag har kännt henne sen vi var minisar. Herregud vad stor hon har blivit, sjukt 😛 Mötte först upp Rinny för vin och massa ta-igen-prat. Sedan åkte vi till Årsta på festen. Inte varje dag man går på hemmafest. Kul med omväxling:D

Träning som vanligt på söndagen och sen var det bara att ta nya tag för en ny vecka. Den här veckan kommer nog gå fort. Har massa kul att göra på jobbet. Sedan blir det middag med tjejerna från jobbet på onsdag och sedan en utgång på det troligvis. Ledig torsdag och sen har jag huset för mig själv (nästan) i en vecka. Gillas 😀

Hoppas ni har en grym vecka framför er! Pussar och kramar <3

Leave a Reply

TOP