GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

DREAMS ARE OUR ESCAPE FROM REALITY

/ fredag, 01 juli 2011 / Publicerad iBlogg

En härlig dag idag som spenderades med en kort runda på stan tillsammans med Fanny. Därefter har jag bara varit hemma och degat, umgåtts med mina fina föräldrar! Kvällen består inte av någon utgång utan bara ännu mer degande framför tvn. Jag gillare! Förut fick jag panik på sådana kvällar, men för många utekvällar har nog gjort mig less på allt…

Kärlek till er!

 

2 Responses to “DREAMS ARE OUR ESCAPE FROM REALITY”

  1. Nicole säger: Svara

    Ville bara säga att jag älskar din blogg 😀 Har du några tatueringar???

  2. Caroline Bjurgard säger: Svara

    Åh gud så glad jag blir! 😀
    Nej tyvärr så har jag inte det, men lusten att göra är jävligt stor. Så inom sin tid kommer det kan jag lova 🙂

Leave a Reply

TOP