GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Dans, ett perpektiv ur kännslor.

/ tisdag, 04 oktober 2011 / Publicerad iBlogg

Hej!

Visste inte riktigt vad rubriken skulle vara men tror det va känslorna till dansen som talade. I detta inlägg vill jag förklara dans ur mitt perpektiv.

Dans för mig är något som är väldigt vanligt hos flera dansare (utryck) men även vem jag är som person, dansen har gjort mig till den individen som jag är idag. Jag tolkar dans på ett sätt som ingen annan dansare gör för jag gör det jag känner, jag berättar min vardag genom dansen, men utan att tänka på det, har min dag varit bra så kanske jag utrycker mig väldigt glatt i det jag gör osv. Egentligen så finns det inte så mycket att förklara med ord utan en dansare förstår en dansare genom dens sätt att välja sina vinklar i sina rörelser.

Det va lite kort om hur jag känner för det jag gör.

Vissa tror på gud, jag tror på dansen!

Hoppas detta fick er att hitta er själva lite mer i det ni gillar, kan vara allt från dans till att läsa böcker, liten tankeställare från Amirs dans språk som kanske får er att fundera lite, man hittar ju inspiration överallt, jag blir inspirerad av andra och gör det till min uppfattning som jag gärna ville dela med mig här!

Tack för att ni läste och tog er tid för att lära känna mig lite mer! 

Ciao!

Leave a Reply

TOP