GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

DANCE LIKE NOBODY´S WATCHING

/ onsdag, 10 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Hejsan finingar! Nu är det alltså slut på alla audition och jag tycker alla har varit sjukt duktiga. Jag har suttit hela dagen och kollat på dans och det har varit riktigt härligt. Jag provade själv en av danserna och det var en utmaning så jag tyckte att alla gjorde ett grymt bra jobb! Det är såklart svårt att ta beslut när alla är så duktiga! Bra kämpat helt enkelt, allihopa borde ge sig själv en liten applåd 🙂 Även dom som var med på de andra audition!

Nu är jag iaf hemma och har tagit en efterlängtad dusch och ätit efterlängtad mat haha 😀 möööms! jag kommer nog sova tidigt idag. Imorgon ska jag först följa med mammsen och kolla på badrum och sen vidare till dansen, gillar´t!

Kärlek till er! <3

Leave a Reply

TOP