GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

DAGS ATT SOVA!

/ tisdag, 12 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Ligger och tittar på tv, märkte precis hur mycket klockan var när jag insåg att jag faktiskt måste slänga in ett litet inlägg. Men det får bli ett kort och snabbt bara!

Haft en riktigt rolig helg tillsamman med Isa, Sean och Andreas. Riktigt roliga gig med massa roliga händelser!:) OCH VI HAR ÅKT HELIKOPTER!  Det ska ni få se bilder på imorgon eller något!
Igår fick jag även träffa alex efter några dagar, åh så mysigt det var! 

Idag var det tidig uppgång och in till the voice campet för att dansa. Härliga klasser tog jag, Alex och amirs klasser såklart, inte missa mina favoriters klasser inte! Imorgon blir det in till the voice igen för att dansa och självklart titta lite extra då det är audition som gäller också:) Hoppas många av er dyker upp och söker till de olika grupperna!

Nu är det dags att sova och jag hoppas att jag vaknar upp glad imorgon. Idag har tankarna gått i fullrulle men vilken tur att det finns sådana fina människor runt om kring mig som kan göra mig glad och stark igen:)
Kärlek till er alla! Massa kärlek!

Leave a Reply

TOP