GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

DAGS ATT SOVA

/ onsdag, 25 januari 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Är allt bra med er? Med mig är det förengångs skull väldigt bra! Jag känner mig otroligt nöjd med denna dag!
Både igår och idag var jag ledig, vilket var väldigt skönt då hela helgen har bestått av massor av arbete. Igår var det en skön klass med alvaro och fasiken vad skönt det var att dansa hiphop igen! Underbart! Efter klassen blev det lite framtids snack och utvecklings snack med alvaro och det var så otroligt givande, me like!
Sedan fick jag äntligen träffa min älskling igen, efter en helg utan varandra så hade jag saknat honom något otroligt! Det blev en mysig kväll och en mysig morgon då vi bara kunde ligga och kramas eftersom jag inte skulle upp tidigt till jobbet. 🙂
Resterande av dagen då Alex skulle åka till stan för att möta magnus så träffade jag min bästa Fanny. Vi kände för lite förändring och istället för att åka in till stan drog vi till nacka forum, blev lite fika och massor av snack. Vi planerade våran resa som krävs mycket planering och nu har vi fått lite tydligare tankar hur vi skall gå till väga med allt!

Kvällen spenderades på HoS och balett med Lazslo. Jag var så rädd innan (som vanligt) men förväntade mig en utskällning. Men icke sa nicke. Fasiken vad jag var koncentrerad idag och verkligen köttade, blir nöjd som fan! Baletten gick super verkligen!

Nej nu är det dags att sova!
Börjar sent imorgon och stänger. Men tänkte gå upp tidigt ändå för att hinna med lite saker, sökning av jobb och grejs!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP