GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

DAGEN EFTER

/ söndag, 21 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Gårdagen var underbar! Den var helt perfekt tycker jag. Regnet var det som förstörde lite, men det vart fint väder när vi stod på scenen så det var ju perfekt!
Vår teamshow gick jättebra (var orolig över den) men det var grymt, publiken skrek som galningar vid varje låtbyte så musiken gjorde en hel del i vår show! Sedan körde vi tre låtar med Sean, gjorde bort mig riktigt ordentligt känner jag med massor av missar på första låten men resterande gick väl helt okej!

Sedan var det bara fixa i ordning sig för efterfesten på PURE. Och den var grym! Herregud, massor av dans, alkohol, skratt och snack! Det var underbart roligt! Massa roliga händelser också, eller kanske konstiga? En av händelserna var ett spontant gig på efterfesten, med alkohol i kroppen blev det inte direkt bra. Herregud! Ingen kontroll över rörelserna typ, haha men det var roligt! Massa kärlek och tack för en grym kväll alla kära människor!

Idag vaknade jag runt tre tiden. Shit! Man mådde som man förtjänat, ont i huvudet och otroligt jävla trött. Men det var det värt, verkligen! Söndagen har alltså bestått av: INGENTING. Min bror och hans flickvän kom hit på middag, så det var mysigt.
Snart tänkte jag faktiskt sova, är så trött! Jobb imorgon från klockan 11-16, sen är det dans som gäller. Mer om det berättar jag i nästa inlägg faktiskt. Inatt kommer min pojke hem också, får se  om han kommer hit mitt i natten eller inte:)

Kärlek!

Tog inte en enda bild igår, knas! Så nu snor jag från Rinny istället;)

Leave a Reply

TOP