GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Då va det dax igen..

/ torsdag, 03 juni 2010 / Publicerad iBlogg

Hej bloggen. Det är så skönt när vädret är så här nice som idag. Man blir bara för glad, tänk om det va sommar 6 månader istället för 3 i sverige, oj oj oj.. va vi skulle må bra!! Va och spelade lite basket imorse och sen hem och städade lite, samtidigt som balkong dörren va vid öppen och man kunde dofta sommaren och fåglarna slogs om revir och matade sina fågel ungar precis utanför balkongen. Underbart! Jag drar till Belarus och Amsterdam i helgen. Flyg kl08:40 på morgonen, det innebär tidig morgon. Fast det är jag van vid nu för tiden.Gig med dr alban är det iallafall. Jag har softat ett par dagar nu sen Marikas elev show. Blev riktigt nöjd över mina elevers uppträdanden. Jag ser fram emot hösten, vi ska poppa och locka ska ni få se ;). Och alla Michael Jackson fans..det bara att komma på summarcamp, för då ska vi köra this is it intro dansen och dagerous om vi hinner första veckan. Dangerous kör vi bara för att Jonas Valdez vill lära sig den :). Min bluetooth funkar inte på min hem dator så jag kan inte lägga upp bilder direkt, men jag ordnar det snart ;). Untill next time…ONE LOVE!!!!

Leave a Reply

TOP