GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

BÄSTA STUDENT

/ söndag, 12 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Herregud vilka härliga dagar det här har varit! I fredags tog jag som sagt studenten och jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Morgonen började med champagne frukost med hela klassen hemma hos Lottie ute i solen. Vi hade så bra väder hela dagen! På frukosten hade vi både baguette, jordgubbar, chocklad, tårta och dricka. Det var sjukt mysigt och taggade, pumpade musik och skrev i varandras mössor. Sedan var det vidare till skolan och vi festade till och med på bussen 😀 I skolan blev det rätt segt när man var tvungen att sitta inne när man hörde flaken utanför. Men vi hade mysigt ändå, åt lunch och jag blev även tårögd ett tag haha.

Det bästa av allt i skolan var när hela skolan (alla treor) stog uppradade i korridoren, ca 400 pers som skrek och taggade och räknade ner till utspringet. Helt obeskrivligt. När det var våran tur tog vi klackarna i handen och kutade allt vi hade och skrek! Så jävla underbart! Sen började jag gråta igen ;D Flaket var helt otroligt sen, de är fan det roligaste jag har gjort! Det var drag hela tiden och alla dansade till och med när faket var framme, jag ville verkligen inte gå av! JAG VILL TILLBAKA!!!

Efter flaket var det bara hem till mottagningen och äta massa gott och dricka, jätte mysigt! Senare drog jag och Anton vidare till Amanda när några fler vänner befann sig och sen drog vi till slutskivan. Det var jätte kul och massa folk men sjuuuuukt varmt haha! Det var synd att många i klassen droppade av under kvällen men jag hoppas på en reunion snart. Nu känns det så sjukt konstigt, jag saknar alla och är helt tom. Vad ska jag göra nu? Tänker jag på det för mycket får jag ångest 🙁 Men det är samtidigt skönt, nu börjar ett nytt liv men jag hoppas jag kommer träffa alla underbara människor igen!

Bilder får ni senare eller imorgon. Ta vara på eran klass och skolan, för när det är borta vill man bara tillbaka. Tack för tre underbara år min kära klass, senaste veckorna på gymnasiet var grymma!

Kärlek till alla <3

Leave a Reply

TOP