GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ÄNNU EN MÅNDAG

/ måndag, 15 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Jag är uppe riktigt tidigt idag. Ska åka upp till haninge centrum nu och börja jobba på espresso house där, fast nu har vi bara dagar inför öppningen på Torsdag. Vilket betyder att Måndag, Tisdag och Onsdag endast består utav plocka upp och ner saker som ska finnas i coffee shopsen. Det kommer nog bli en lång dag idag!

Hursom helst. LÖRDAGEN var den bästa dagen. Fy vad kul det var och igår mådde man verkligen som man förtjänat! Jonas Göthberg du skall vara så nöjd med allt du har gjort, utan dig skulle inget av detta finnas, så bra du är!
Åkte som sagt in tidigare och fixade inför förfesten. Sedan var det dags för förfest, det var härligt folk som minglade, drack och åt. Vi dansare sprang mest runt för oss själva och stod vid baren, men det är så det skall vara!
Sedan var det gig lite senare på cafét och jag kan bara säga att det var en upplevelse i sig, haha! Inga detaljer här inte,! Sedan var det bara fest fest fest. Grymt roligt var det och jag är säker på att alla hade lika roligt som jag! Kanske inte Alex, han kom senare än oss och var den enda som var nykter, men det fixades till efter ett tag.
Efter Cafét var det hell’s kitchen som stod på listan, jag och Alex gick dit, stängde klubben och sen hem till honom. Vi var inte hemma förns typ halv sju, men det var härligt att gå hem i solen tycker jag.

Igår var det sömn till framåt typ halv fyra på dagen? Herregud! Sen in till öppethus och alex undervisade, jag hängde med Jonas, max och Jamalde. Sedan stannade vi alla kvar där till rätt länge, fixade ihop allt som var kvar och fixa etc.

Nu måste jag slänga i mig mackan här och sen pussa lite på älsklingen sen åka till jobbet!
Kärlek!

One Response to “ÄNNU EN MÅNDAG”

  1. Linda säger: Svara

    HEJ! älskar din blogg!
    När ska ni börja träna inför the voice konserten? :O 😀

Leave a Reply

TOP