GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

2011-07-13

/ onsdag, 13 juli 2011 / Publicerad iBlogg

HEJ ALLA FINA!
Mycket dans har det varit den här veckan, riktigt härligt! Många tankar som har funnits i huvudet men stämningen har varit grymt bra på campet. Igår var det audition också, sen åkte jag på att vara hundvakt åt Valdés underbara hund (ska ta ifrån honom vovven en vacker dag, hehe!) och sen medans Alex repade igår var vi några stycken kvar och bara dansade loss, mycket härligt! UNDERBART! Igår fick Jonas mig att skratta ordentligt när han drog sina idéer, det var kul och jag, alex och Amir var kvar på Campet tillsammans med jonas till klockan 23:00 tror jag. Tiden går fort när man har roligt och när man har mycket att prata om, Amir satt dock och spela tvspel men det kan ju vara roligt det också!

Det är många tankar som går runt i mitt huvud just nu. Mycket som kan få mig att ibland vara världens lyckligaste men snabbt kan det vända och bli tvärtom. Men jag tänker hela tiden att jag faktiskt lär mig något av allt och att i slutändan kommer det alltid bli bra oavsett vad! Men ibland kommer tankar som jag faktiskt inte skall tänka på!

Ikväll blir det antagligen utgång tillsammans med Fanny och Amir. Woho! Väntar på att fanny ska komma hit så fort hon är klar med sina möten, egentligen var det gig som väntade idag men allt var felplanerat och därför blev det att ajg och fanny stannade hemma för att ingen av oss hade möjligheten att åka!
Imorgon blir det dans dans dans. Skönt det behövs!
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP