GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

1,5 år <3

/ söndag, 22 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Jag har varit dålig på att uppdatera i helgen. I fredags blev planerna lite ändrade. Det blev tyvärr ingen bowling för det kom lite saker ivägen. Kvällen slutade med att jag tog en trip till min pojkvän. På lördagen åkte jag hem tidigt för att plugga med Amanda och även för att fira min pappa som fyllde år i veckan.

Idag är det nämligen så att jag och Anton har varit tillsammans i 1,5 år. Jag är fortfarande lika kär som jag var i början och jag älskar den grabben 😀 min bästa vän för den delen också! Jag älskar dig Anton 🙂 <3 Vi firade det genom att umgås igår. Vi gick ut och åt och hade mys. Sen såg vi fast 5 på bio. Åhh vad bra den var! Jag älskar alla dom där filmerna. Ni måste se den säger jag bara!

Vi fick tyvärr inte så mycket tid att mysa idag för det var dags för mig att plugga igen. Men jag har faktiskt gett mig lite fritid idag också i solen 🙂 Träningen blev inställdd idag också, jag som var så sugen på att dansa 🙁

Jag ska lägga upp lite bilder på mig och min prins lite senare, bara för att haha 😀

Nu ska jag laga mat, ha en fin dag! 😀 <3


4 Responses to “1,5 år <3”

 1. jossan säger: Svara

  Grattis gullungar! 😀

 2. Sandra säger: Svara

  Tack vännen! 😀

 3. Fisur säger: Svara

  Åååh, grattis älskling. Och Anton den lilla muppen. <3

 4. Sandra säger: Svara

  Haha tack fisur ;D jag har bara träffat din mupp en gång 🙁

Leave a Reply

TOP