GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

120927

/ torsdag, 27 september 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Först måste jag ju ta och ursäkta mig för den dåliga uppdatering. Kan säga att min blogg på finest har blivit mer uppdaterad, tyvärr. Dock ser jag att de andra bloggarna här på voice är ännu mer dåliga och inte har uppdaterat på väldigt länge!

Hoppas ni mår bra!
Idag mår jag toppen, har vaknat på helt rätt sida! Igår hade jag däremot en rejäl dipp efter dansen, började tänka på allt som hade med dansen att göra. Funderingar på att byta grupp, på all favorisering som sker överallt, att alla inte får chansen och bla bla. Men idag har jag omvänt det helt, istället för att deppa är det bara att kämpa på. Jävlar vad jag ska kämpa för att få stå där jag vill stå. Men man behöver lite hjälp på vägen dock, och då får man hitta den perfekta dansaren som kan ta tiden att faktiskt hjälpa mig! Men helvete kämpa kämpa kämpa, ingen mer dipp för mig inte.
Jag vet att jag alltid får mina dippar hela tiden och det är beroende på mitt kassa självförtroende som jag måste bygga upp, fan vad jag måste jobba på det! Men det är så oerhört svårt!

För övrigt så jobbar jag på uppe i glitter, nästan varje dag! Så himla kul och jag älskar mitt jobb. Där är något jag också ska kämpa på med, kämpa för att nå högre! Men nu har jag iallafall ledigtt fredag, lördag och söndag! Ska bli helt fantastiskt!

All kärlek till er! Ta hand om er!

Leave a Reply

TOP